Team

Key people

 • Maïté RELECOM

  Chairman of the Board

  Maïté Relecom nam in 1994 de leiding van het bedrijf over na het tragische overlijden van haar man Michel Relecom, oprichter van UNIBRA. Maïté stippelde gedurende vijftien jaar de strategie van het bedrijf uit en leidde het door meerdere Europese en Afrikaanse crisissen.
  Maïté, aandeelhouder van UNIBRA, werkt gestructureerd en gedisciplineerd en heeft een visionaire geest. Ze bekleedt sinds 2014 de functie van voorzichter van de raad van bestuur en heeft het uitvoerend management overgedragen aan haar zoon Thibault.
  Ze kan terugblikken op veertig jaar ervaring in Afrika, en is de best denkbare uitvoerende ambassadrice van UNIBRA.

 • Thibault RELECOM

  Chief Executive Officer

  Thibault Relecom behoort tot de zevende generatie brouwers van de familie en is de hoofdaandeelhouder van UNIBRA. Zijn wieg stond in de Verenigde Staten, waarna hij opgroeide in de DRC en studeerde in Engeland, Spanje, Argentinië en Zwitserland. Voor hij zich in 2008 in België vestigde, werkte hij lange tijd in Zwitserland. Thibault heeft ervaring met uiteenlopende culturen en kan terugvallen op een ruim internationaal netwerk. Thibault werkte, voor hij bij de familiale groep aan de slag ging, met succes mee aan de oprichting, het beheer en de verkoop van een onderneming die actief was in de vastgoed- en hotelsector in Zwitserland. Thibault is een harde en ambitieuze werker die zich omringt met talent en de interne processen van nabij opvolgt. Thibault behaalde een BA International Business and Management Studies en een master hotelmanagement.

 • Marjolein BEYNSBERGER

  General Counsel

  Marjolein is general counsel en lid van het directiecomité van Unibra. Ze bekleedt een belangrijke rol voor de ontwikkeling van de brouwerij- en vastgoedactiviteiten van de Unibra-groep en biedt ondersteuning voor de investeringsactiviteiten. Marjolein beschikt niet alleen over juridische expertise, maar heeft ook een solide achtergrond op het vlak van tax en finance.
  Voor ze bij de Unibra-groep aan de slag ging, werkte Marjolein als advocaat aan de Brusselse balie voor een toonaangevend Belgisch advocatenkantoor, waar ze zich hoofdzakelijk toelegde op vennootschapsrecht, met een focus op fusies en overnames en private equity, grote infrastructuurprojecten en complexe industriële projecten, alsook vennootschapsbelasting. Ze behaalde een master in de rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven, aangevuld met een Master in company law (KUB) en tax law (KUL). Ze voltooide recent ook een postgraduaat corporate finance aan de KUL.

 • Renaud BLAVIER

  Chief Financial Officer

  Renaud Blavier is Chief Financial Officer en lid van het uitvoerend comité van Unibra. Hij legt zich toe op financiële rapportering en management control. Hij is een sleutelpartner in de ontwikkeling van de activiteiten van de beide operationele pijlers. Na zijn master in de economie (FUCaM) werkte Renaud Blavier als senior financial auditor bij Ernst & Young in Brussel, en als financial controller bij Imerys.

 • David SYENAVE

  Head of Real Estate

  David Syenave leidt de vastgoedactiviteiten van Unibra en is lid van het uitvoerend comité van Unibra. Na een master management, sales en real estate management (KU Leuven) werkte David in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Luxemburg en België voor meerdere bouwbedrijven en vastgoedpromotoren. Sinds zijn komst bij de groep in 2014 kon deze doorbreken binnen de sector van de vastgoedontwikkeling en bewerkstelligde Unibra met succes de geografische diversificatie naar Luxemburg.
  Op dit moment is David verantwoordelijk voor de vastgoedportefeuille van het bedrijf en voor de vastgoedprojecten.

 • Ivan Wulffaert

  Head of Brewery

  Ivan vervoegde het Unibra brouwerij team in 2013 en werd COO in juli 2018. Hij beschikt over meer dan 25 jaar bewezen leiderschap en multidisciplinaire expertise op management niveau in een uitgebreid scala van multinationale industriële omgevingen. Dankzij zijn uitgebreide ervaring als geëxpatrieerde is hij cultureel bewust en hij handelt met een hoge mate van persoonlijke integriteit, bij de uitbouw van zeer performante teams. Hij behaalde een MBA, alsook een master in Economie en Arbeidssociologie. Hij spreekt vloeiend Nederlands, Frans en Engels, en beschikt over een basiskennis van het Spaans en Duits.

Board of directors

  • Madame Maïté Relecom
  • Monsieur Olivier Lippens
  • Monsieur Thibault Relecom
  • Monsieur Bruno Colmant
  • Baron Marc du Bois